KONFERENS PÅ BOHUS-MALMÖNS PENSIONAT

Bohus-Malmöns Pensionat ligger mitt ute i Bohusläns vackra kustlinje. Vill du ha en aktiv konferens i omväxlande miljö eller fokusera på jobbet i en avstressande miljö. Med havet och storslagna vyer utanför och lugnet på pensionatet erbjuder vi en miljö där ditt möte kan nå nya framgångar.

NATUREN ÄR ALLTID NÄRA

Här finns stora, luftiga och moderna konferenslokaler och grupprum för den stora eller lilla gruppen. Vi är ett stort ställe som känns litet och gemytligt med ett personligt mottagande. Vi skräddarsyr gärna er konferens så att det blir precis som ni vill ha det. Här kan ni jobba intensivt, ostört och slappna av och njuta av naturen. Vi och vår duktiga kock kommer att göra vårt bästa för att ni skall vilja komma tillbaka. Kanske ni vill avsluta konferens-kvällen med en skaldjursbuffé? Här är skaldjuren i världsklass! Direkt ifrån Smögen, deras huvudstad. Efteråt somnar ni gott i sköna Carpe Diem sängar.

KONFERENSAKTIVITETER PÅ ÖN ELLER I NÄROMRÅDET

WALK & TALK FÖR AKTIVT KONFERERANDE

Många av våra konferensgäster kommer med ett fullspäckat konferensprogram men här finns naturen lättillgänglig och nära. På de utmärkta vandringslederna kan ni ta en längre tur eller så råder vi er om kortare turer. Badplatserna på Bohus-Malmön är också mycket uppskattade med ovanligt mycket sandstrand för att vara i Bohuslän. Vill ni boka en båttur i vår underbara skärgård finns det många alternativ. Boka bastu för bad i havet (förmedlas endast vid konferens) eller lite stimulerande tävling på öns fina bangolf-bana ett stenkast bort. Förhör er gärna om andra aktiviteter.

KONFERENSLOKALER:

Vårt största konferensrum rymmer upp till 130 personer i bio-sittning. Dessutom finns det konferensrum med plats för 60 pers, 20 pers eller 10 pers i biosittning. De kan även bokas med U-sittning. Dessutom finns det 2 mindre grupprum och flera sittgrupper.

KOMMA HIT:

Från Göteborg tar det knappt 2 timmar att komma hit med bil. Färjan är gratis, tar ca 7 minuter och bokas inte. Den går 2 gånger i timmen dagtid och en gång/ h efter kl. 24.00.

Från norska gränsen tar det ca 1,5 timme att komma hit.

I våra konferenspaket är allt inkluderat i priset. Vad sägs till exempel om övernattning i dubbelrum, fullutrustat konferensrum under hela vistelsen, frukost, fika, lunch och tre rätters middag eller skaldjurssupé mot ett tillägg. Självklart finns det alternativa konferenspaket och middagsval. Vårt kök lägger gärna tonvikt på vad havet kan erbjuda för säsongen. Skaldjuren kommer purfärska från den lokala fiskhandlaren. Berätta om dina önskemål så ska vi göra vårt bästa för att uppfylla dem.

Ring på 0523-35 210 eller mejla pensionat@bohus-malmon.se

Logga

BOHUS-MALMÖN

Bohus-Malmöns Pensionat
Myrvägen 47
456 55 Bohus-Malmön

 Telefon: 0523-352 10
Växel: 09.00-19.00

pensionat@bohus-malmon.se

Vi har bara 2 telefoner att svara i och det ringer mycket 
så ring gärna igen om en stund om du inte får svar.

 

Vädret på Bohus Malmön

Webbkamera: Marinan

Webbkamera: Skuthamn

"Uppdatera bilden" så visas hur det ser ut just nu.

Ny bild varje minut.