Bohus Malmön Fest & Bröllop
Nu pausar AFTER WORK/ WALK med restaurang, bar och mysig samvaro på lagom avstånd. I restaurangen håller vi glest mellan borden och följer alla rekommendationer noga. Ring och boka bord eller avhämtning på 0523-35210 då vi har mycket färre platser nu. För den som behöver boende så har vi lediga rum och stugor så ring för att se lediga datum.

Varmt välkomna önska Patrik och Gunilla med personal!

Längtar du också ut vår vackra skärgård. Vi har lediga stugor till bra pris. Packa ner sköna skor till promenaden, en varm jacka, en god bok och favorit musiken. Kyl o frys och allt för att laga mat finns. Eller varför inte stanna hos fiskaffären i Hunnebostrand eller Smögen på vägen och köpa med världens bästa skaldjur? Vandringslederna på ön och i området är välutmärkta och bjuder på en mycket varierad vandring. Vill du inte gå så långt finns det även många kortare turer att gå. Ring och boka eller förhör dig om våra vandringspaket på 0523-35210

UGL-kurser under 2021: vecka 10, 15, 21, 35, 40, 45 och 49.
Vi har Sveriges bästa UGL-handledare hos oss, nämligen Leg, kbt-psykolog Sven-Olof Krantz som är kvalitetssäkrad av Socialstyrelsen.
UGL är Sveriges mest utbredda ledarskapsutbildning inom den civila sektorn. Kursen ingår ofta inom både privat näringsliv och offentlig förvaltning. Den vänder sig till dem som vill förstå ledarskap och medarbetarskap i grupper och i dessa hitta sin egen roll.
Hitta mera information och lämna din anmälan på www.uglakademin.se.

Logga

BOHUS-MALMÖN

Bohus-Malmöns Pensionat
Myrvägen 47
456 55 Bohus-Malmön

 Telefon: 0523-352 10
Växel: 09.00-19.00

pensionat@bohus-malmon.se

Vi har bara 2 telefoner att svara i och det ringer mycket 
så ring gärna igen om en stund om du inte får svar. 

 

Vädret på Bohus Malmön

Webbkamera: Marinan

Webbkamera: Skuthamn