Bohus Malmön Fest & Bröllop
På fredag den 29/5 blir det After Work/ Walk med middag och bar hos oss eller för avhämtning. Tillåter vädret får ni gärna mat och dryck serverad ute på altanen. I restaurangen håller vi glest mellan borden och följer alla rekommendationer noga. Ring och boka bord eller avhämtning på 0523-35210 då vi har mycket färre platser nu. AW specialen meddelas när kocken bestämt sig. Nu är baren åter välfylld med IPA och annan svin-god öl från Två Feta Grisar. För den som behöver boende har vi lediga Rum och Stugor.

Varmt välkomna önska Patrik och Gunilla med personal!

.
Våren är en perfekt tid för vandring! Tag med kompisarna på en varierad vandring runt ön på våra fina vandringsleder. Sov gott i sköna Carpe Diem sängar. Det går även att boka ett gott lunchpaket att ta med på vandringen.

UGL-kurser under 2020: vecka 17, 23, 35, 36, 40, 45 och 49. Nästa chans är vecka 35.
Vi har Sveriges bästa UGL-handledare hos oss, nämligen Leg, kbt-psykolog Sven-Olof Krantz som är kvalitetssäkrad av Socialstyrelsen.
UGL är Sveriges mest utbredda ledarskapsutbildning inom den civila sektorn. UGL som ledarskapsutbildning är sedan 1981 en obligatorisk del i utbildningen av officerare och polisens grundutbildning. Kursen ingår ofta inom både privat näringsliv och offentlig förvaltning. Kursen vänder sig till dem som vill förstå ledarskap och medarbetarskap i grupper och i dessa hitta sin egen roll.
Hitta mera information och lämna din anmälan på www.uglakademin.se.

Logga

BOHUS-MALMÖN

Bohus-Malmöns Pensionat
Myrvägen 47
456 55 Bohus-Malmön

 Telefon: 0523-352 10
Växel: 09.00-19.00

pensionat@bohus-malmon.se

Vi har bara 2 telefoner att svara i
så ring gärna igen om en stund om du inte får svar.

 

Vädret på Bohus Malmön

Webbkamera: Marinan

Webbkamera: Skuthamn